Nangtukeun standar anyar dina klep pikeun cai

Produk Utama

  • DC Series flanged klep kukupu saendeng

    DC Series flanged klep kukupu saendeng

    Katerangan: DC Series flanged klep kukupu saendeng incorporates a positif dipikagaduh segel disc tahan banting boh mangrupa korsi awak integral.klep ngabogaan tilu atribut unik: kirang beurat, kakuatan leuwih jeung torsi handap.ciri: 1. Peta saendeng ngurangan torsi jeung korsi kontak salila operasi manjangkeun hirup klep 2. Cocog jeung on / off jeung modulating jasa.3. Tunduk kana ukuran jeung karuksakan, korsi bisa repaired di sawah jeung dina kasus nu tangtu, repaired ti luar th...

  • UD Series leungeun baju lemes seated klep kukupu

    UD Series leungeun baju lemes seated klep kukupu

    UD Series leungeun baju lemes klep kukupu seated nyaeta pola Wafer kalawan flanges, raray ka raray nyaeta EN558-1 20 runtuyan salaku tipe wafer.ciri: 1.Correcting liang dijieun dina flange nurutkeun standar, gampang koréksi salila instalasi.2.Through-kaluar baud atawa baud hiji-sisi dipaké.Gampang ngagentos sareng pangropéa.3.The korsi leungeun baju lemes bisa ngasingkeun awak tina média.instruksi operasi produk 1. standar flange pipe kedah akur jeung standar klep kukupu;nyarankeun ngagunakeun las ...

  • YD Series Wafer klep kukupu

    YD Series Wafer klep kukupu

    Katerangan: Sambungan flange YD Series Wafer kukupu klep nyaéta standar universal, sareng bahan cecekelan aluminium; Ieu tiasa dianggo salaku alat pikeun motong atanapi ngatur aliran dina sababaraha pipa sedeng.Ngaliwatan milih bahan béda tina disc jeung korsi segel, kitu ogé sambungan pinless antara disc jeung bobot, klep nu bisa dilarapkeun ka kaayaan goréng, kayaning vakum desulphurization, desalinization cai laut.ciri: 1. Leutik dina ukuran & hampang beurat jeung ...

  • MD Series Lug klep kukupu

    MD Series Lug klep kukupu

    Katerangan: MD Series Lug tipe klep kukupu ngamungkinkeun pipelines hilir jeung equipments perbaikan online, sarta eta bisa dipasang dina pipe ends sakumaha klep knalpot.Fitur alignment awak lugged ngamungkinkeun instalasi gampang antara flanges pipa.a installationi nyata hemat ongkos, bisa dipasang dina tungtung pipe.ciri: 1. Leutik dina ukuran & lampu di beurat tur pangropéa gampang.Ieu bisa dipasang dimana wae diperlukeun.2. Basajan, struktur kompak, gancang 90 gelar operasi on-off 3. Disc h ...

  • EZ Series Resilient seated NRS gate valve

    EZ Series Resilient seated NRS gate valve

    Katerangan: EZ Series Resilient seated NRS gate valve nyaéta klep gerbang ngaganjel sareng jinis bobot Non-rising, sareng cocog pikeun dianggo sareng cai sareng cair nétral (kotoran).ciri: - Ngagantian on-line tina segel luhur: instalasi gampang tur pamaliharaan.-Integral karét-clad disc: Karya pigura beusi ductile nyaeta termal-clad integrally kalawan karét kinerja tinggi.Mastikeun segel ketat sareng pencegahan karat.-Nut kuningan Integrated: Ku cara maké prosés casting husus.nut batang kuningan terpadu ...

  • Flanged Backflow Preventer

    Flanged Backflow Preventer

    Katerangan: résistansi saeutik Non-balik Backflow Preventer (Tipe Flanged) TWS-DFQ4TX-10 / 16Q-D - mangrupakeun jenis alat kombinasi kontrol cai dikembangkeun ku parusahaan urang, utamana dipaké pikeun suplai cai ti Unit urban ka Unit solokan umum mastikeun. ngawatesan tekanan pipa supados aliran cai ngan tiasa saarah.Fungsina pikeun nyegah backflow tina medium pipa atawa kaayaan naon baé siphon ngalir deui, dina urutan ulah polusi backflow.Ciri-cirina: 1. Nyaéta...

  • TWS Flanged klep balancing statik

    TWS Flanged klep balancing statik

    Katerangan: TWS Flanged klep balancing statik mangrupakeun produk kasaimbangan hidrolik konci dipaké pikeun ngatur aliran tepat sistem pipelines cai dina aplikasi HVAC pikeun mastikeun kasaimbangan hidrolik statik sakuliah sistem cai sakabeh.séri bisa mastikeun aliran sabenerna unggal alat terminal sarta pipa dina garis kalawan aliran desain dina fase sistem commisiioning awal ku situs commissiong kalawan aliran ukur komputer.Séri ieu seueur dianggo dina pipa utama, pipa cabang sareng terminal eq ...

  • TWS Air release klep

    TWS Air release klep

    Katerangan: The komposit klep release hawa-speed tinggi digabungkeun jeung dua bagian-tekanan tinggi klep hawa diafragma jeung tekanan low inlet na knalpot klep, Cai mibanda duanana knalpot jeung asupan fungsi.The-tekanan tinggi diafragma klep release hawa otomatis discharges jumlah leutik hawa akumulasi dina pipa nalika pipa dina tekenan.Asupan tekanan rendah sareng klep knalpot henteu ngan ukur tiasa ngaleupaskeun hawa dina pipa nalika pipa kosong ngeusi cai, ...

  • 02
  • 01
  • 9jpg

klep kukupu husus pikeun desalination seawaterBagian aliran sedeng adopts coatings husus anyar jeung bahan nurutkeun kaayaan kerja béda pikeun minuhan kaperluan industri desalination seawater.

 

The-tekanan luhur lemes-disegel klep kukupu centerlinemeets kaperluan pipelines cai-tekanan tinggi, suplai cai sarta drainase dina wangunan luhur-naékna jeung kaayaan kerja sejen, sarta mibanda ciri résistansi tekanan tinggi, résistansi aliran low, jsb.

 

Desulfurization flange / wafer centerline kukupu valvesloba dipaké dina desulfurization gas flue jeung kaayaan kerja sarupa lianna.Bahan anu aman sareng dipercaya dipilih dumasar kana kaayaan kerja pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.

PILIH VALVE, TRUST TWS

Tentang Kami

  • pausahaan01
  • pausahaan03
  • pausahaan02

Katerangan ringkes:

Tianjin Tanggu Water-Seal Valve Co., Ltd.(TWS Valve) kapanggih dina 1997, sarta mangrupakeun produsén profésional anu intergrates desain, ngembangkeun, produksi, instalasi, jualan na jasa, urang boga 2 tutuwuhan, hiji di Xiaozhan Town, Jinnan, Tianjin ,lain di Gegu Town, Jinnan, Tianjin.Now kami geus jadi salah sahiji suppliers ngarah Cina ngeunaan produk klep manajemén cai jeung produk solutions.Furthermore, kami geus diwangun nepi merek kuat urang sorangan "TWS" .

NYAHOKEUN LEUNGKEUN TENTANG TWS

Kajadian & News

  • Flanged klep kukupu concentric: a kudu-kudu keur perlakuan cai efisien

    Dina widang valves industri, flanged klep kukupu concentric nempatan hiji posisi penting alatan versatility jeung efisiensi maranéhanana.Tulisan ieu boga tujuan pikeun ngajelaskeun pentingna sareng karakteristik klep anu luar biasa ieu, khususna dina widang perawatan cai.Salaku tambahan, ...

  • Naha Milih TWS klep Backflow Preventer

    Naha anjeun prihatin ngeunaan kasalametan sareng integritas sistem pipa anjeun?Naha anjeun hoyong mastikeun suplai cai nginum anjeun bébas tina kontaminasi?Tingali deui ti TWS Valve Backflow Preventer Valve.Kalayan desain kualitas luhur sareng téknologi inovatif, klep ieu mangrupikeun solusi anu paling luhur ...

  • TWS klep karét-Seated Kukupu klep

    Klep kukupu mangrupikeun klep anu dianggo pikeun ngatur atanapi ngasingkeun aliran cairan atanapi gas dina sistem pipa.Diantara rupa-rupa jinis klep kukupu di pasar, sapertos, klep kukupu wafer, klep kukupu lug, kukupu flanged ganda sareng saterasna.Klep kukupu anu disegel karét nangtung pikeun ...

  • Klep TWS ilubiung dina 2023 Dubai WETEX Valve Exhibition

    TWS Valve, produsén ngarah sareng supplier klep kualitas luhur, reueus ngumumkeun partisipasina dina WETEX Dubai 2023. Salaku pamaén utama dina industri, TWS Valve bungah pikeun nunjukkeun produk inovatif sareng solusi canggih di salah sahiji paméran klep panggedéna di ...

  • Prinsip kerja pikeun klep cek plat ganda

    Dual plat dipariksa klep H77X plat kukupu dua semicircles, jeung spring kapaksa reset, beungeut sealing bisa stacking awak las bahan maké-tahan atawa karét pinding, rupa-rupa pamakéan, sealing dipercaya.Dipaké pikeun industri, panyalindungan lingkungan, perlakuan cai, wangunan luhur-naékna ...